Meer resultaten voor nilfisk almere

Vacatures, werk en meer informatie over Nilfisk-Advance B.V.
Het hoofdkantoor van de Nederlandse vestiging is gevestigd in Almere en maakt deel uit van een Benelux onderneming met circa 130 medewerkers Nilfisk-Advance is van herkomst een Deens bedrijf en één van de grootste productiebedrijven op het gebied van professionele reinigingsapparatuur met een omzet van ruim 700 miljoen. Nilfisk-Advance heeft wereldwijd ca. 5000 werknemers en in de Benelux ca. Door een flink aantal overnames is Nilfisk-Advance sterk gegroeid. En groei is dan ook de belangrijkste doelstelling, zowel qua producten als qua mensen. Naast groei gelooft Nilfisk-Advance in duurzame en opbouwende relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Nilfisk-Advance kent vier merken: Nilfisk, Nilfisk-Alto, Nilfisk-CFM en Viper.
Cartridges kopen? A-merk en huismerk cartridges! Handyman.
Met een origineel product ben je verzekerd van een hoge printkwaliteit met heldere kleuren én weet je zeker dat de cartridge helemaal is afgestemd op jouw printer. Het komt vaak voor dat slechts één kleur leeg is, terwijl de andere inktpatronen nog aardig vol zitten.
Nilfisk zoekt een Accounts Receivable Team Leader in Almere, Flevoland, Nederland LinkedIn.
Good planning and organizational skills are required. If this sounds like your next career move, please apply no later than September 30th, 2020. Meer weergeven Minder weergeven. Niet van toepassing. Financiën Financiële administratie/controle. Voordrachten verhogen uw kansen op een sollicitatiegesprek met Nilfisk 2x. Bekijken wie u kent. Teamleider debiteuren in Almere.
Avodesch nieuwe Nilfisk partner Clean Totaal.
Nieuws Nilfisk te Almere heeft zijn partnergroep uitgebreid met schoonmaakgroothandel Avodesch. De samenwerking is actief vanaf februari. Avodesch is een gerenommeerde schoonmaakgroothandel met 13 medewerkers en filialen in Apeldoorn en Nijmegen. Met deze stap breidt Nilfisk haar aantal partners uit naar 11 en verbetert het bedrijf de geografische dekking in Nederland.
De City Ranger 2250 van Nilfisk Almere en de Weedheater heteluchtmachine van Weedheater uit Goes.
De City Ranger 2250 van Nilfisk Almere en de Weedheater heteluchtmachine van Weedheater uit Goes. dinsdag 1 december 2015. Weedheater en Nilfisk Outdoor hebben samen een stand op Groen Techniek Holland. Nilfisk zal daar onder meer de City Ranger 2250 werktuigdrager laten zien en Weedheater zijn heteluchtmachines die daaraan gehangen kunnen worden.
Nilfisk BV, Almere.
NL-1322 AN Almere. Nilfisk is leverancier van industrile stofzuigers, vloerreinigingsmachines en hogedrukreinigers. Nilfisk biedt oplossingen voor het verwijderen, afvoeren of verplaatsen van droge stoffen en vloeistoffen zowel in stationaire toepassing als in mobiele. Beveiligde machines voor explosiegevaarlijke omgevingen behoren ook tot het leveringsprogramma evenals perslucht aangedreven stofzuigers.
Nilfisk Het portaal voor de handling van droge stoffen, vloeistoffen en gassen BulkOnline.
Pneumatische transportsystemen en zeer hoog vermogen zuigers. 1322 AN Almere. Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie. van den Berg, Martijn. Puls jet gereinigde filters. Nieuws: Nieuwe serie industriële stofzuigers van Nilfisk. Nieuws: Nieuwe industriële stofzuiger T30s eenvoudig, krachtig en ergonomisch. SOLIDS Rotterdam 2017.
Nilfisk MVO Prestatieladder gecertificeerd Nilfisk Consumer.
Nilfisk MVO Prestatieladder gecertificeerd. Almere, 27 mei 2013. Nilfisk-Advance behaalt als eerste producent MVO Prestatieladder. Op 4 maart 2013 is Nilfisk-Advance officieel gecertificeerd voor de MVO Prestatieladder, niveau 3, voor de verkoop, verhuur, service en het onderhoud van professionele en consumentenreinigingsmachines in Nederland en België.
Stofzuiger merk Nilfisk type GM 90 prof ProVeiling.nl.
Foto 2 van 3. Foto 3 van 3. Kavel nummer: 1627-276482. Stofzuiger merk Nilfisk type GM 90 prof. Ten gevolge van het faillissement van het bedrijf Kern Parket Projekten te Almere veilt ProVeiling de winkelinventaris en voorraad van dit bedrijf.
TUINZAKEN leverancier Nilfisk-Advance B.V.
29-09-'20' tot 04-10-'20.' VT Wonen en Designbeurs. 30-09-'20' tot 12-10-'20.' Vakbeurs GrootGroenPlus, Zundert. 18-10-'20' tot 23-10-'20.' IGCA Congress 2020. TPK media partners bv. Tuinzaken is een uitgave van TPK media partners Postbus 322 6130AH The Netherlands 31 046 4818600 info@tpk-media.nl.

Contacteer ons